Toggle navigation

Massages

Bij Zonnige Massages in Hedel, gelegen tussen Zaltbommel en Den Bosch ontvangt u een massage op maat. Dit houdt in dat de behandeling speciaal op u wordt afgestemd.

Na een korte intake kijken we waar ik rekening mee moet houden en wat voor u nodig is. Ik maak gebruik van verschillende technieken die ik naar wens toepas. De massage wordt omringd door geuren en kleuren die uw zintuigen beroeren.


Klassieke massage

De klassieke massage is gericht op de spieren en gewrichten. Ik maak hierbij gebruik van effleurages (strijken) en petrisages (kneden). Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Tevens werkt deze massage dieper in op de onderliggende organen en bevordert het de gezondheid.

Je komt beter in je vel te zitten

 

Energetische massage

De energetische massage richt zich op de energiestroom van het lichaam. Het is een zachte massage met veel strijkingen van boven naar beneden in de richting van de voeten. U wordt uitgenodigd om te ervaren wat er is om zo de vastgehouden energie naar beneden te laten stromen. Bij deze massage begin ik met het ondersteunen van uw ademhaling, zodat u bewust wordt van uw adem en ademhalingspieren. Dit brengt u in een diepe ontspanning.

Ontdek de zachtheid in je lichaam

 

Holistic Pulsing

Bij Holistic Pulsing wordt het lichaam zacht en ritmisch bewogen, gewiegd waardoor het lichaam zijn evenwicht weer terug vindt en alles beter gaat stromen. Het lichaam bestaat voor 80% uit water. Levend water stroomt. Vergelijk het met een rivier met hier en daar een dammetje. HP zorgt er voor dat deze dammetjes oplossen zodat de rivier verder kan stromen. Hierdoor komt het lichaam in rustig vaarwater.

Kom weer tot jezelf

Maak een afspraak